• Комфортни апартаменти под наем в София

Препоръки от нашите клиенти

Много добро място да отседне човек в София. Чистотата е на най-високо ниво. Има петзвездни хотели, в коите не е толкова чисто. Персоналът е много любезен и компетентен. Ние отседнахме веднъж за месец и в последствие за още една седмица. Дори и с малко дете беше всичко безпроблемно. Късният ни чек ин не беше никакъв проблем. С удоволствие ще дойдем отново. Благодаря!
Favorite Building за мен е не само дом, а и семейство. Ползвах услугите им за дългосрочно и краткосрочно настаняване и те всеки път надминаваха себе си; с внимание към детайла, с уюта, които предоставят и грижите които полагат, за да накарат всички обитатели да се чувстват комфортно. Място, в което винаги ще се връщам и винаги ще препоръчвам. Уникални услуги и прекрасен екип от професионалисти, които винаги ще сложат усмивка на лицето ви и ще ви накарат да се чувствате У ДОМА.
Искрено Ви благодаря за професионализма на целия екип! Вие помогнахте дългата ми командировка в София да бъде успешна и приятна. По време на целия си престой чувствах една невидима, топла, нежна и ненатрапчива грижа. Чувствах се уютно. Чувствах се специална.
Искам да Ви благодаря най-вече за ангажираността и коректността. Препоръките, които бях получил за вашата сграда, напълно се покриха и впечатленията ми са отлични. Аз също ще Ви препоръчвам в бъдеще.
За пръв път срещам толкова качествено обслужване и такова отношение. Апартаментът, в който бяхме отседнали беше в перфектно състояние, поддържаше се изрядна хигиена,не ни липсваше нищо. Ако ми се наложи да отседна за командировка или друг ангажимент, не бих се поколебала да избера услугите ви!
Thank you for your service it was a pleasure to live there, and cooperate with you.
Бихме желали да споделим превъзходно-невероятния ни престой в Favorite Building. Благодарим на целия персонал за качествено-професионалното обслужване. Насладихме се на прекрасна обстановка, спокойствие, сигурност и изключителна хигиена. Благодарим ви и с радост бихме дошли отново!
…Впечатлена съм от професионалната грижа за хигиената и обзавеждането, перфектното състояние и цветово решение на спалното бельо и кърпи. Няма как да не Ви трогне сърдечното и изключително внимателно отношение на персонала-от портиера до управителя! Напълно безкористно и извън професионалните задължение. Уютните помещения и осигурените удобства дават възможност да се почувствате лесно „като у дома“, даже съвсем у дома. Ще се наслаждавате на всичко, предложено в сайта им-няма изключения, но и на много повече, което ще Ви кара да препоръчвате тези апартаменти на свои познати. Благодаря на любезните ни домакини и с огромно удоволствие ще се върна отново. Бъдете здрави и доскоро!
Прекрасна атмосфера и качествено обслужване. Благодарим Ви за топлото посрещане. Чувствахме се като у дома си в уютният Ви апартамент – едно чудесно място в забързаното ни ежедневие. С радост ще Ви посетим отново. Благодарим за Вашето отношение и разбиране. Задължително ще Ви потърсим за в бъдеще. Очаровани сме от Вашите услуги и доброто отношение към нас.
…Вниманието към всеки детайл ме впечатли най-много… Препоръчвам на всеки да се увери в уютната и домашна обстановка, модерно обзавеждане и всички удобства , за да се чувства особено щастлив от избора си. Желая успех на екипа – бъдете здрави и все така успешни!
За втора година отсядаме тук и се чувстваме наистина много спокойни. Всички от екипа са много мили и отзивчиви. Апартаментите са чисти и поддържани, помислено е за всичко. Успех желая на екипа на „Favorite building“!
„Впечатли ни изключителната любезност и отзивчивост на екипа. Чувстваме се като у дома си, изключително уютно, спокойно място,осигуряващо всичко необходимо за ежедневието.“
„Thank you very much for a great stay! It was clean and everything you need was available. I will defenetly be recommending it! Thanks you very much!“
… От първия до последния ден на престоя ни се радвахме на много високо качество на обслужване. Не само, че нямаше промяна на стандарта, ами той се повишаваше с възникналите ни текущи нужди. Отношението на персонала е топло, приятелско, професионално и много дискретно. Чистотата е изрядна! Апартаментите са уютни и удобни. Помислено е в дълбочина за всичко, което освобождава изцяло мисълта за бита и можеш да се съсредоточиш в ангажиментите си. Бъдете живи и здрави! Браво за професионализма и съпътстващата човечност!