• Комфортни апартаменти под наем в София

Препоръки от нашите клиенти

Изключително чист апартамент, с всички удобства, отлично своевременно обслужване. Отзивчив персонал.
Изключително съм доволен от обслужването. Лесен и бърз процес по резервация и настаняване, любезен и отзивчив персонал, функционални и перфектно поддържани и чисти апартаменти. За престоя си там, аз и семейството ми се чувствахме като вкъщи, без да имаме каквито и да е притеснения. Горещо препоръчвам за хора, които държат на ОТЛИЧНИ качество, хигиена и обслужване.
Изключително сме доволни от обслужването през целия престой. Персоналът е сплотен екип от професионалисти, всички много мили и учтиви, а апартаментите са чисти и уютни. Радваме се, че бяхме Ваши гости!
С приятеля ми живяхме във Favorite Building 3 месеца, но обстановката предразполага да се остане и за по-дълго време. Апартаментите са уютни, с достатъчно пространство и всичко необходимо за едно домакинство (плюс супер интернет, който също е много важен). Особено благодаря на екипа, който винаги ни посрещаше с усмивка, внимание и любезност. Бих казала, че позитивизмът на всеки един допринесе да се чувстваме комфортно, спокойно, обгрижени и като у дома си. Определено препоръчвам!
Изказвам истинска благодарност за начина, по който се грижите за Вашите наематели! И Вие и портиера – сутринта /в 8.30 часа/ входът беше почистен от сняг, имах възможност да ползвам чадър, тъй като бях забравил своя. Апартаментите и двата пъти бяха страхотни! Цената не е ниска, но качеството струва пари! При следващо посещение в София със сигурност при възможност ще отседнем при вас!
Благодарим на екипа на Фейвърит Билдинг за вниманието, отношението и за професионализма! Много сме доволни от престоя при вас! Любезно отношение, безупречна чистота и уют, чувстваш се като у дома си! Препоръчваме на всеки, който има нужда от апартамент под наем!
Посетих това уникално, чисто и уютно място. Поводът за престоя беше от доста травмиращите, свързан с тежка операция на съпруга ми. Въпреки личните ми преживявания, екипът на Favorite Building, ме накара да се почувствам спокойно и уютно, като че се намирам у дома. Нямам думи да изкажа благодарността си към целия екип, за професионализма, за топлото отношение, за всичко, с което се опитваха да са полезни. А за Наталия ще отделя специално място, както в моето сърце, така и в поста си! Наталия – респект и признателност,за всичко което си! От прекрасен човек с очевидно изградена система от човешки ценности до невероятен професионалист! Тъй като в престоя ни се включиха и празничните великденски дни, тази уникална дама, отдели от почивния си ден, за да дойде и ни честити празника с боядисани яйца, за да не ни липсва и това! Е, аз съм повече от впечатлена! Много съм пътувала и у нас и в чужбина и да, била съм доволна, но никога впечатлена! Поведението на Наталия към гостите излиза извън стандартната кутия на професионална любезност! Наталия БЛАГОДАРЯ! Мисля, че е излишно, видно от целият ми пост, но все пак ще завърша с гореща препоръка към всеки, който иска да се чувства спокойно, комфортно и обгрижван, да не се колебае, а да посети Favorite Building!
Удоволствие беше няколко месечния престой на това приветливо, чисто и много уютно място. Колегата ни от Германия, обитаващ сградата, беше очарован от цялостното отношение на персонала и безупречна поддръжка. Изключителен професионализъм и коректност! Благодарим от сърце!  Бъдете здрави и до нови срещи!    
Винаги сме били посрещани като във „втори дом“ тук при многократните ни посещения! Управителката и персонала са изключитено любезни, отдадени на работата си хора. Апартаментите са комфортни, функционални, блестят от чистота. Искрено препоръчвам Favorite Building!
Изказваме своята голяма благодарност към вашия мениджър Наталия Йонкова и екипа на компанията за проявеното внимание, любезност, приятна атмосфера и отношение към нас по време на едномесечния ни престой! Тръгнахме си от София впечатлени и удовлетворени от сигурното и спокойно ежедневие в апартамент 2, което ни осигурихте за целия престой. Условията, чистотата и приятната гледка от терасата направиха живота ни много по-спокоен и уютен, макар че на бяхме по приятен повод при вас. Затова ви благодарим! Ще споделяме и ще ви препоръчваме на наши близки и приятели. За вашите условия, възможности и най-вече за любезното ви отношение!
Много приятни и комфортни апартаменти. Персоналът е супер грижовен, отзивчив и лъчезарен. Препоръчвам!
Уникално място, лукс, спокойствие, комфорт и безупречна хигиена.Благодаря Ви!  Направихте престоя ни още по-приятен!
Перфектното място за креткосрочен или дългосрочен наем в София! Коректност, чистота и уют – какво повече му е необходимо на човек, когато не си е в къщи. Препоръчвам го на всеки!
Много добро място да отседне човек в София. Чистотата е на най-високо ниво. Има петзвездни хотели, в коите не е толкова чисто. Персоналът е много любезен и компетентен. Ние отседнахме веднъж за месец и в последствие за още една седмица. Дори и с малко дете беше всичко безпроблемно. Късният ни чек ин не беше никакъв проблем. С удоволствие ще дойдем отново. Благодаря!
Favorite Building за мен е не само дом, а и семейство. Ползвах услугите им за дългосрочно и краткосрочно настаняване и те всеки път надминаваха себе си; с внимание към детайла, с уюта, които предоставят и грижите които полагат, за да накарат всички обитатели да се чувстват комфортно. Място, в което винаги ще се връщам и винаги ще препоръчвам. Уникални услуги и прекрасен екип от професионалисти, които винаги ще сложат усмивка на лицето ви и ще ви накарат да се чувствате У ДОМА.
Искрено Ви благодаря за професионализма на целия екип! Вие помогнахте дългата ми командировка в София да бъде успешна и приятна. По време на целия си престой чувствах една невидима, топла, нежна и ненатрапчива грижа. Чувствах се уютно. Чувствах се специална.
Искам да Ви благодаря най-вече за ангажираността и коректността. Препоръките, които бях получил за вашата сграда, напълно се покриха и впечатленията ми са отлични. Аз също ще Ви препоръчвам в бъдеще.
За пръв път срещам толкова качествено обслужване и такова отношение. Апартаментът, в който бяхме отседнали беше в перфектно състояние, поддържаше се изрядна хигиена,не ни липсваше нищо. Ако ми се наложи да отседна за командировка или друг ангажимент, не бих се поколебала да избера услугите ви!
Thank you for your service it was a pleasure to live there, and cooperate with you.
Бихме желали да споделим превъзходно-невероятния ни престой в Favorite Building. Благодарим на целия персонал за качествено-професионалното обслужване. Насладихме се на прекрасна обстановка, спокойствие, сигурност и изключителна хигиена. Благодарим ви и с радост бихме дошли отново!