• Комфортни апартаменти под наем в София

Апартаменти

Не просто апартаменти под наем, а начин на живот!

Сграда Фаворит предлага  различен начин да живеете под наем. В комфортни апартаменти,  разположени  в модерна сграда, които можете да наемете за желания от вас период, като ползвате набор от качествени услуги за лесен и удобен живот.

Апартаментите в сградата  са елегантно обзаведени, с модерен интериор  и със свое собствено излъчване. Като функционалност са  двустайни и тристайни жилища с разнообразни конфигурации на пространството, интериор и атмосфера.  При обзавеждането, оборудването и декорацията на всеки един апартамент подходихме с идеята да се фокусираме върху функционалността и удобството за обитателите му.

Всички жилища  разполагат с безжичен интернет и интерактивна телевизия. Отоплението и охлаждането е решено с климатик във всяко помещение. За сигурност  функционира пожароизвестителна система.

Екипът ни е всекидневно на разположение за съдействие и  помощ за всичко, от което се нуждаете.  Имате привилегията да ползвате  широка гама от персонализирани услуги, които ви спестяват време и грижи – почистване на апартамента, администриране на разходите за комунални услуги,  пазаруване, получаване и изпращане на кореспонденция и пратки, химическо чистене, дребни ремонти в жилището…Управляваме  апартаментите и сградата, в която са разположени. Осигурили сме  контролиран достъп, портиер, постоянно видеонаблюдение на общите пространства,  техническа и хигиенна поддръжка.

За различните желания и нужди на клиентите предлагаме гъвкави варианти като период  за наемане. Можете да се настаните в апартамент с пълно обслужване, когато имате ангажименти за кратко или продължително време  – няколко дни, седмици, месец/и, или да наемете  жилище дългосрочно – за година и повече.

Попитайте ни за всичко, което ви интересува относно апартаментите, услугите и начинът, по който да наемете жилище  в сградата!

0888 143 335   Наталия Йонкова

favorite@rentapartsofia.com

КЪДЕ СМЕ !

Сградата с апартаменти под наем се намира  в район Студентски,  на ул. Проф. арх. Петър А. Ташев №1А.

Мястото предполага бърза връзка към централната част на столицата и летище. Непосредствено до сградата има автобусна спирка, а в близост са и метростанциите Г.М.Димитров и Мусагеница.

В района са разположени множество висши учебни заведения, бизнес и търговски сгради, обекти за забавления.

Парк Студентски е чудесно място за отмора или спорт и се намира  буквално на няколко крачки от сградата.

Полезна информация за отстоянието на сградата с апартаменти под наем до намиращи се в района важни обекти вижте ТУК!