• Комфортни апартаменти под наем в София

Апартаменти

Не просто апартаменти под наем, а начин на живот!

Сграда Фаворит предлага  различна концепция от традиционното разбиране за живеене под наем. Обитавате елегантно обзаведено жилище в нова модерна сграда, ползвате качествени услуги, които ви спестяват време и усилия, екипът ни е всекидневно на разположение, за ви съдейства и да се грижи за вашето комфортно ежедневие.

За вашите индивидуални нужди и желания предлагаме гъвкави периоди  за наемане на апартамент в сградата. Разполагаме с оборудвани жилища с обслужване за кратко или продължително настаняване – за няколко дни, седмици, месец/и, както и с обзаведени апартаменти за дългосрочно наемане.

Всеки апартамент в сградата е елегантно обзаведен, с модерен интериор  и със свое собствено излъчване. Като функционалност жилищата са  двустайни и тристайни, с разнообразни конфигурации на пространството, интериор и атмосфера.  При обзавеждането, оборудването и декорацията на всеки един апартамент подходихме с идеята да се фокусираме върху функционалността и удобството за обитателите му.

Всички жилища  разполагат с безжичен интернет и интерактивна телевизия. Отоплението и охлаждането е решено с климатик във всяко помещение. За сигурност  функционира пожароизвестителна система.

Екипът ни е всекидневно на разположение за съдействие и  помощ за всичко, от което се нуждаете.  Имате привилегията да ползвате  широка гама от персонализирани услуги, които ви спестяват време и грижи, включително почистване на апартамента, домакински услуги, пазаруване, химическо чистене, дребни ремонти в жилището, администриране на сметките за комунални разходи .

Управляваме и поддържаме цялата сграда, в която са разположени апартаментите. Осигурили сме  контролиран достъп, портиер, постоянно видеонаблюдение на общите пространства,  техническа поддръжка и перфектна хигиена.

Попитайте ни за всичко, което ви интересува относно апартаментите, услугите и начина, по който да наемете жилище  в сградата!

0888 143 335   Наталия Йонкова

favorite@rentapartsofia.com

DSC_0612-1

КЪДЕ СМЕ !

Сграда Фаворит с апартаменти под наем се намира  в началото на район Студентски, в близост до бул. Г. М. Димитров,  на ул. Проф. арх. Петър А. Ташев №1А.

Мястото предполага бърза връзка към централната част на столицата и летище. Непосредствено до сградата има автобусна спирка, а в близост са и метростанциите Г.М.Димитров и Мусагеница.

В района са разположени множество висши учебни заведения – Технически университет, УНСС, Лесотехнически университет, Колеж по телекомуникации, Химикотехнологичен университет, Минно-геоложки университет, бизнес сгради – Софарма бизнес тауърс, Интерпред, търговски центрове, обекти за забавления.

Парк Студентски е чудесно място за отмора или спорт и се намира  буквално на няколко крачки от сградата.

Полезна информация за отстоянието на сградата с апартаменти под наем до намиращи се в района важни обекти вижте ТУК!