• Комфортни апартаменти под наем в София

Апартаменти

Не просто апартаменти под наем, а начин на живот!

Сграда Фаворит предлага  различна концепция от традиционното разбиране за живеене под наем. Качествените услуги, които ползват обитателите на елегантно обзаведените апартаменти, приятелският ни екип, който  всекидневно е на разположение и приятната жилищна среда предопределят комфортен и лесен живот.

За различните желания и нужди на клиентите предлагаме гъвкави варианти като период  за наемане. Когато имате ангажименти от професионален или личен характер, можете да се настаните за кратко или продължително време в  апартамент с пълно обслужване, обзавеждане и оборудване. За няколко дни, седмици, месец/и.  Или да наемете  жилище дългосрочно – за година и повече.

Апартаментите в сградата  са елегантно обзаведени, с модерен интериор  и със свое собствено излъчване. Като функционалност са  двустайни и тристайни жилища с разнообразни конфигурации на пространството, интериор и атмосфера.  При обзавеждането, оборудването и декорацията на всеки един апартамент подходихме с идеята да се фокусираме върху функционалността и удобството за обитателите му.

Всички жилища  разполагат с безжичен интернет и интерактивна телевизия. Отоплението и охлаждането е решено с климатик във всяко помещение. За сигурност  функционира пожароизвестителна система.

Екипът ни е всекидневно на разположение за съдействие и  помощ за всичко, от което се нуждаете.  Имате привилегията да ползвате  широка гама от персонализирани услуги, които ви спестяват време и грижи, включително почистване на апартамента, администриране на разходите за комунални услуги,  пазаруване, получаване и изпращане на кореспонденция и пратки, химическо чистене, дребни ремонти в жилището.

Управляваме  апартаментите и сградата, в която са разположени. Осигурили сме  контролиран достъп, портиер, постоянно видеонаблюдение на общите пространства,  техническа и хигиенна поддръжка.

Попитайте ни за всичко, което ви интересува относно апартаментите, услугите и начинът, по който да наемете жилище  в сградата!

0888 143 335   Наталия Йонкова

favorite@rentapartsofia.com

DSC_0612-1

КЪДЕ СМЕ !

Сградата с апартаменти под наем се намира  в район Студентски,  на ул. Проф. арх. Петър А. Ташев №1А.

Мястото предполага бърза връзка към централната част на столицата и летище. Непосредствено до сградата има автобусна спирка, а в близост са и метростанциите Г.М.Димитров и Мусагеница.

В района са разположени множество висши учебни заведения, бизнес и търговски сгради, обекти за забавления.

Парк Студентски е чудесно място за отмора или спорт и се намира  буквално на няколко крачки от сградата.

Полезна информация за отстоянието на сградата с апартаменти под наем до намиращи се в района важни обекти вижте ТУК!