int(0)
Референция Favorite Building
Начало / Референция

Референция

сем. Хаджиатанасови

"Впечатли ни изключителната любезност и отзивчивост на екипа.  Чувстваме се като у дома си, изключително уютно, спокойно място,осигуряващо всичко необходимо за ежедневието." сем. Хаджиатанасови

Chakira Jager

"Thank you very much for a great stay! It was clean and everything you need was available. I will defenetly be recommending it!  Thanks you very much!"

Орхидея Барзекова и Стоян Барзеков

"... От първия до последния ден на престоя ни се радвахме на много високо качество на обслужване. Не само, че нямаше промяна на стандарта, ами той се повишаваше с възникналите ни текущи нужди. Отношението на персонала е топло, приятелско, професионално и много дискретно. Чистотата е изрядна! Апартаментите са уютни и удобни. Помислено е в дълбочина за всичко, което освобождава изцяло мисълта за бита и можеш да се съсредоточиш в ангажиментите си. Бъдете живи и здрави! Браво за професионализма и съпътстващата човечност!"

Албена Бен Давид

"За втора година отсядаме тук и се чувстваме наистина много спокойни. Всички от екипа са много мили и отзивчиви. Апартаментите са чисти и поддържани, помислено е за всичко. Успех желая на екипа на "Favorite building"!

Димитър Николов

"...Вниманието към всеки детайл ме впечатли най-много...  Препоръчвам на всеки да се увери в уютната и домашна обстановка, модерно обзавеждане и всички удобства , за да се чувства особено щастлив от избора си. Желая успех на екипа - бъдете здрави и все така успешни! "

Теодор и Силвия

" Прекрасна атмосфера и качествено обслужване.  Благодарим Ви за топлото посрещане. Чувствахме се като у дома си в уютният Ви апартамент - едно чудесно място в забързаното ни ежедневие. С радост ще Ви посетим отново. Благодарим за Вашето отношение и разбиране. Задължително ще Ви потърсим за в бъдеще. Очаровани сме от Вашите услуги и доброто отношение към нас. "

1 2