Favorite Building
Начало / Актуално / Апартамент 2 - нова възможност за стилно и удобно настаняване

Актуално

Апартамент 2 - нова възможност за стилно и удобно настаняване

Апартамент 2 в Сграда Фаворит е новото ни предложение за вашето стилно и удобно настаняване  под наем за краткосрочен или продължителен период.

Вярваме, че за времето,  през което обитавате жилището, то е вашият дом и трябва да се чувствате комфортно в атмосфера максимално близка до дома ви.  

За разлика от студиата и еднопространствените апартаменти, всички жилища в сградата са със самостоятелно обособени помещения. Апартамент 2 се състои се от входно антре, дневна  зона, спалня, санитарно помещение и балкон. Удобен е за настаняване на двама души.

В антрето  има всичко необходимо за подобно входно помещение - закачалка за връхните ви дрехи, поставка за обувки и огледало, в което виждате безупречния си вид в цял ръст.

Дневната е изключително светла. За това допринася  благоприятното й изложение, многото прозорци и цветът на стените - неутрален и ненатрапчив.  В цялото помещение са обособени три къта - кухненски, за хранене и за почивка.

Кухненският модул е решен в класическия бял цвят, носещ усещане за чистота и подреденост.  Има достатъчно шкафове и чекмеджета с плавно затваряне, оборудвани с  прибори, чаши, съдове, порцелан и други домакински "помощници". Като свързващ елемент между крайния горен шкаф и хладилника е елегантна полица. Тук можете да подредите любимите подправки или чашите, които използвате най-често, за да са ви подръка. В момента  на нея сме поставили   две еднотипни стъклени вази, различно оцветени.

Кухнята е оборудвана с хладилник Electrolux  с обем 265 литра, пералня, абсорбатор,  вграден керамичен плот котлони  Gorenje с 3 нагревателни зони със сензорно управление.  Вградената фурна, също Gorenje, е с пуш бутони и електронно управление. Разполага с 8 функции, които ви улесняват в приготвянето на любимите ястия.  А ако искате  да си приготвите нещо  "за минути", разчитайте на микровълновата фурна . В забързаните сутрини на помощ  ви  идват тостера - за бързи и вкусни препечени филийки, термоканата - за чаша свеж чай  и кафеварката - силно и ароматно кафе за добър старт на деня. 

Трапезната маса в къта за хранене е продължение на кухненската част - бял плот от закалено стъкло, светли столове - леки и удобни. 

Почивка след напрегнатия ден! - заслужавате я. Удобен триместен диван и две оригинални помощни масички, мек килим, който гали ходилата ви. Можете да сърфирате, да почетете книга или да погледате любимия си спорт или друга програма на   32" телевизор с цифрови канали.  

А когато дойде време за сън - спалнята ви очаква. Удобно двойно легло с качествено памучно спално бельо, индивидуално осветление, помощни нощни шкафчета и чудесен голям гардероб с плъзгащи врати.

Санитарното помещение е напълно оборудвано, с обособена душ зона. Санитарната керамика е в светла бежова гама, вратата е с алуминиев профил в кафяв цвят, съответстващ на останалите интериорни врати.

На балкона можете да излезете и от дневната, и от спалнята.  Тук можете да изпиете сутрешното си кафе  - приятно е, когато градът още не се е събудил напълно и въздухът е по-различен  - от парка, който е отсреща.