Favorite Building
Начало / Актуално / Ние го правим вместо вас! Персонализирани услуги за наемателите -част втора

Актуално

Ние го правим вместо вас! Персонализирани услуги за наемателите -част втора

Нашите наематели са активни млади хора, професионалисти в своята област.  

За да им бъдем от полза, като техен наемодател - партньор, ние им предлагаме различни услуги, които правят ежедневието им по-леко, с възможно най-малко ангажименти от битов характер.

Желанието ни е домът, който обитават да бъде спокойно място за почивка и уединение.  

Освен хигиенната поддръжка на дома, за която разказахме в Част първа, ето какви улеснения предлагаме още. Вие как бихте се чувствали, ако  като наемател получавате подобни грижи:

  • Техническа поддръжка на апартамента.  Достатъчно е едно телефонно обаждане или кратък имейл, за да решим бързо възникнал проблем в жилището ви. Смяна на крушка, проблем с контакта и всякакви дребни повреди, които нарушават комфорта ви.
  • Пазаруване. Прибирате се късно вечер и нямате физическа възможност да  напазарувате дори най-необходимите продукти. Дайте ни списък с желаните такива и ние ще ви ги доставим.
  • Химическо чистене. Подгответе дрехите за целта, а ние ще ги занесем и вземем обратно. 
  • С удоволствие избираме и доставяме цветя, с които да зарадвате близък или делови партньор. Кажете ни повода, задайте ни бюджет  и час, в който да ги получите. 
  • Изпращаме и получаваме по куриер вашите пощенски пратки.
  • Изпълняваме рецепти в аптеката.
  • Грижим се  за растенията в дома ви, когато отсъствате за по-дълъг период.

Разбира се с това не изчерпваме всички възможности от услуги, които предлагаме, и всички те са стандарт за спокоен и комфортен живот  на  наемателите на апартаменти в Сграда  Фаворит.  

Разчитайте на нас!