Favorite Building
Начало / Визитка

Визитка

Проектът  Сграда Фаворит   е реализиран от компанията ни Билд ЕООД като комфортно, стилно и спокойно място за живеене под наем в София с много удобства, качествени услуги и персонално внимание ! 

Предлагаме възможност за избор на различни елегантно и стилно обзаведени жилищни пространства и гъвкави варианти за наемане - като период и услуги.

Апартаментите за краткосрочно  и продължително настаняване  можете да наемете за няколко дни, седмици, месец/и.

Те са напълно обзаведени и оборудвани с всичко необходимо, за да се чувствате спокойно и удобно. В дневните зони са обособени кът за почивка, за хранене и кухненски модул, оборудван с техника и кухненски принадлежности. Разполагате с достатъчно пространство и удобства да почивате и забавлявате, да работите и провеждате работни срещи в неформална обстановка. Спалните са самостоятелни помещения - за пълно уединение и пълноценна почивка.

Апартаментите за краткосрочен наем са напълно обслужвани. Почистване, пазаруване, доставка на цветя, смяна на спално бельо, химическо чистене... са част от услугите, които ползвате. Разчитайте на пълно съдействие от екипа ни за всичко, от което имате нужда по време на вашия престой.

За ваше удобство наемната цена, която заплащате е пакетна - включва всички консумативи и услуги, които ползвате. 

Другият тип апартаменти в сградата са предназначени за дългосрочно наемане - година и повече.

Обзаведени са семпло и елегантно и разполагат с нужните удобства, за да се чувствате в тях като в свой дом. По-голямата част от жилищата за дългосрочен наем са двустайни - с една спалня. разполагаме и с няколко тристайни апартамента- с две спални.

Грижим се за дребните ремонти в апартамента, който обитавате, както и за хигиената му. Предлагаме различни варианти за почистване на жилището - ежеседмично или ежемесечно. Един път годишно правим основно почистване безплатно!  

Администрираме комуналните разходи - ние имаме ангажимента да ги заплащаме към разпределителните дружества. 

Ползвате и други персонализирани услуги, които правят ежедневието ви  по-лесно и безпроблемно - пазаруване, химическо чистене, изпращане/получаване на пратки...

Като собственици на цялата сграда с апартаменти, които предоставяме под наем,  ние се грижим за професионалното управление, техническата и хигиенната поддръжка на сградата. 

Достъпът  е контролиран, има 24 часа видеонаблюдение на общите пространства, портиер. 

Ежедневно сме на ваше разположение и оказваме помощ и съдействие винаги, когато имате нужда. Държим на личното отношение и внимание към всеки от вас.

Попитайте ни за всичко, което ви интересува относно апартаментите, услугите и начинът, по който да наемете жилище  в сградата:

0888 143 335   Наталия Йонкова  

favorite@rentapartsofia.com

 

КЪДЕ СМЕ !

Сградата с апартаменти под наем се намира  в район Студентски,  на ул. Проф. арх. Петър А. Ташев №1А.

Мястото предполага бърза връзка към централната част на столицата и летище. Непосредствено до сградата има автобусна спирка, а в близост са и метростанциите Г.М.Димитров и Мусагеница.

В района са разположени множество висши учебни заведения, бизнес и търговски сгради, обекти за забавления.

Парк Студентски е чудесно място за отмора или спорт и се намира  буквално на няколко крачки от сградата.

Полезна информация за отстоянието на сградата с апартаменти под наем до намиращи се в района важни обекти вижте ТУК!