Favorite Building
Начало / Визитка

Визитка

Проектът  Сграда Фаворит   е реализиран от компанията ни Билд ЕООД  като  комфортно, стилно и спокойно място място за живеене в София с много удобства, качествени услуги и персонално внимание ! 

Всички апартаменти в сградата са елегантно и стилно обзаведени и се предлагат за наемане. Разполагате с избор на различни жилищни пространства, в зависимост от вашите нужди. 

Можете да наемете жилище за толкова време, колкото ви е необходимо! Краткосрочно  - за няколко дни, седмици;  продължително - за няколко месеца или дългосрочно - за година и повече.

Като собственици на цялата сграда с апартаменти, които предоставяме за наемане,  нашият екип  се грижи за професионалното управление и поддръжка както на всеки един апартамент, така и  на сградата като цяло. 

Достъпът в сградата е контролиран, има 24 часа видеонаблюдение на общите пространства, портиер. 

Предлагаме персонализирани услуги, които да направят напрегнатото ви  ежедневие  по-лесно и безпроблемно.

Заплащаме вместо вас  консумативните разходи, свързани с ползването на имота. Нямате ангажимент да следите за излезлите фактури и тяхното заплащане към доставчиците - това го правим ние. При наемане на жилище за краткосрочен период всички разходи са калкулирани в пакетна наемна цена.

Грижим се за перфектната хигиена в апартаментите. За наелите дългосрочно апартамент в сградата, предлагаме различни варианти за почистване на жилището - абонамент за ежеседмична или ежемесечна грижа  за хигиената на дома, а един път годишно правим основно почистване безплатно. 

Оказваме помощ и съдействие винаги, когато имате нужда. Държим на личното отношение и внимание към всеки от вас.

Попитайте ни за всичко, което Ви интересува относно апартаментите и услугите:

0888 143 335   Наталия Йонкова  

favorite@rentapartsofia.com

 

КЪДЕ СМЕ !

Сградата с апартаменти под наем се намира  в район Студентски,  на ул. Проф. арх. Петър А. Ташев №1А.

Мястото предполага бърза връзка към централната част на столицата и летище. Непосредствено до сградата има автобусна спирка, а в близост са и метростанциите Г.М.Димитров и Мусагеница.

В района са разположени множество висши учебни заведения, места за бизнес и забавления.

Парк Студентски - чудесно място за отмора или спорт - е буквално на няколко крачки от сградата.

Полезна информация за отстоянието на сградата с апартаменти под наем до намиращи се в района важни обекти вижте ТУК!